Keitä olemme

Olemme joukko ihmisiä, jotka rakastavat Jeesusta ja yhdessä muodostamme seurakuntaperheen. Jumalan lapsina saamme kokea yhdessä ääretöntä Jumalan armoa osaksemme.

Olemme seurakunta, joka rakastaa Jumalan läsnäoloa ja siksi Hänen ylistyksensä ja palvontansa kuuluvat vahvana osana jumalanpalvelustamme. Opetamme Jumalan sanaa eli Raamattua, rukoilemme ja nautimme ehtoollisen. Pidämme sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä lapsille pyhäkoulun. Järjestämme esirukouspalvelua sitä haluaville ja tilaisuuden lopuksi on yhteinen kahvihetki.

Rakkaus Jeesukseen saa myös meidän jalkamme liikkeelle. Haluamme tavoittaa lähiympäristömme Kristukselle osoittamalla lähimmäisillemme rakkautta niin sanoin kuin teoin ihonväriin katsomatta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tähän seurakuntaperheeseemme, joko kyläilemään tai perheenjäseneksi. Olet aina tervetullut joukkoomme juuri sellaisena kuin olet.

Näky

Olemme raamatun ylösnoussutta Jeesusta julistava seurakunta.

Näkymme on Jes 61:1-3 mukainen:

”Herran Henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille, parantamaan ne, joiden mieli on murtunut, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kahleitten kirpoamista, julistamaan Herran riemuvuotta, päivää, jona Jumalamme antaa palkan.

Hän on lähettänyt minut lohduttamaan kaikkia murheellisia, antamaan Siionin sureville kyynelten sijaan iloöljyä, hiuksille tuhkan sijaan juhlapäähineen, murheisen hengen sijaan ylistyksen viitan. Heitä kutsutaan Vanhurskauden tammiksi, Herran tarhaksi, jonka hän itse on istuttanut osoittaakseen kirkkautensa.”

Seurakuntamme missio on evankeliumi kaikille ihmisryhmille ja kansoille Pyhän Hengen voimassa ja ohjauksessa. Haluamme nähdä, että ihmiset löytävät Jeesuksen rakkauden voiman kautta kokonaisvaltaisen pelastumisen, parantumisen ja vapautumisen.

Seurakuntamme on paikka, jossa vallitsee rakkauden ilmapiiri, toisten ihmisten kunnioitus ja hyväksyntä. Olemme Jeesusta rakastava ja palvova seurakunta, jossa Pyhän Hengen läsnäolo, tuli ja johtajuus vallitsevat.

Sydämellämme on nähdä Jeesusta rakastavan ja palvovan Kristuksen ruumiin toimivan varustettuna palvelemassa Ef 4:11-13 mukaisesti, kukin oman kutsunsa ja lahjojensa mukaisesti.

Toimintamme vaikuttaa yksilöihmisessä, omalla paikkakunnalla, maassamme ja vaikutus ulottuu aina maailman ääriin asti sekä haluamme siunata Israelia.