Keitä olemme

Olemme joukko ihmisiä, jotka rakastamme Jeesusta, elämme armossa ja pyhityksessä ja muodostamme yhdessä seurakuntaperheen. Jumalan lapsina saamme kokea yhdessä ääretöntä Jumalan armoa osaksemme.

Olemme seurakunta, joka rakastaa Jumalan läsnäoloa ja siksi Hänen ylistyksensä ja palvontansa ovat osa jumalanpalvelustamme. Rukoilemme yhdessä, opetamme Jumalan sanaa eli Raamattua sekä nautimme ehtoollista. Järjestämme esirukouspalvelua sitä haluaville ja tilaisuuden lopuksi on yhteinen kahvihetki.

Rakkaus Jeesukseen saa myös meidän jalkamme liikkeelle. Haluamme tavoittaa lähiympäristömme Kristukselle osoittamalla lähimmäisillemme rakkautta niin sanoin kuin teoin ihonväriin katsomatta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tähän seurakuntaperheeseemme, joko kyläilemään tai perheenjäseneksi. Olet aina tervetullut joukkoomme juuri sellaisena kuin olet.

Olemme itsenäinen, paikallinen seurakunta ja kuulumme Suomen helluntaiseurakuntiin.

Tunnustamme Kristuksen maailmanlaajuisen ruumiin ja pyrimme säilyttämään Jumalan siihen antaman Hengen yhteyden, ja iloitsemme myös yhteydestämme kansainväliseen Helluntaiseurakuntaliikkeeseen nimeltä International Pentecostal Holiness Church www.iphc.org

Näky

Olemme Raamatun ylösnoussutta Jeesusta julistava seurakunta.

Näkymme on Jes 61:1-3 mukainen:

”Herran, HERRAN Henki on minun päälläni, sillä HERRA on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille. Hän on lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kahleiden kirpoamista, julistamaan HERRAN suosion vuotta…

Hän on lähettänyt minut lohduttamaan kaikkia murheellisia, panemaan Siionin murheellisten päähän juhlapäähineen tuhkan sijaan, antamaan heille iloöljyä murheen sijaan ja ylistyksen viitan masentuneen hengen sijaan. Ja heitä kutsutaan vanhurskauden tammiksi, Herran istutukseksi hänen kirkkautensa ilmoittamiseksi.”

Seurakuntamme missio on evankeliumi kaikille ihmisryhmille ja kansoille Pyhän Hengen voimassa ja ohjauksessa. Haluamme nähdä, että ihmiset löytävät Jeesuksen rakkauden voiman kautta kokonaisvaltaisen pelastumisen, parantumisen ja vapautumisen.

Seurakuntamme on paikka, jossa vallitsee rakkauden ilmapiiri, toisten ihmisten kunnioitus ja hyväksyntä. Olemme Jeesusta rakastava ja palvova seurakunta, jossa Pyhän Hengen läsnäolo, tuli ja johtajuus vallitsevat.

Sydämellämme on nähdä Jeesusta rakastavan ja palvovan Kristuksen ruumiin toimivan varustettuna palvelemassa Ef 4:11-13 mukaisesti, kukin oman kutsunsa ja lahjojensa mukaisesti.

Toimintamme vaikuttaa yksilöihmisessä, omalla paikkakunnalla, maassamme ja aina maailman ääriin asti – ja erityisesti haluamme siunata Israelia.