TAPAHTUMA

ISRAEL ILTA  ti 14.11. klo 18.00
Puhujat: Juha Ketola ja Kari O. Niemi, ICEJ
Huom! Paikka: Jkl Kristillinen Opisto, juhlasali
Osoite: Sulkulantie 28, Jyväskylä
JERUSALEMIN KANSAINVÄLISEN KRISTILLISEN SUURLÄHETYSTÖN SUOMEN OSASTO RY (ICEJ)
INTERNATIONAL CHRISTIAN EMBASSY JERUSALEM, THE FINNISH BRANCH
השגרירות הנוצרית הבינלאומית בירושלים

ICEJ:n kansainvälinen johtaja Juha Ketola

Juha Ketola on ollut kokoaikaisessa julistustyössä evankelistana ja pastorina vuodesta 1985 lähtien. Hän on valmistunut Lontoon Kensington Temple -raamattuinstituutista ja on sekä Suomen että Kanadan (Pentecostal Assemblies of Canada) helluntaiseurakuntien valtuuttama julistaja. Hän on toiminut kiertävänä saarnaajana sekä pastorina mm. Seinäjoen helluntaiseurakunnassa sekä Thunder Bayn helluntaiseurakunnassa Kanadassa.
ICEJ:n työyhteydessä hän on ollut vuodesta 1996 Jerusalemin lehtimajanjuhlilta saakka ja toimii nykyään ICEJ:n kansainvälisenä johtajana ja Suomenosaston puheenjohtajana. Juhan vastuihin kuuluu ICEJ:n maailmanlaajuisen työverkoston ja kansallisten osastojen johtaminen. Pastori Juha Ketolan innostavaa julistusta on kuultu yli 30 maassa ympärimaailmaa – Suomessa, useissa Euroopan maissa sekä Aasian, Afrikan ja Amerikan mantereilla. Juha asuu vaimonsa Katin kanssa Jerusalemissa, Israelissa, ja heillä on kolme lasta ja kolme lastenlasta.
ICEJ:n näky:
1. Ohjaamme maailmanlaajuista seurakuntaa huomioimaan Israelin merkityksen.
2. Mobilisoimme seurakuntia rukoilemaan Israelin puolesta ja vaikuttamaan Israelin hyväksi.
3. Osoitamme myötätuntoa israelilaisille sosiaalisen avustustyön keinoin.
4. Toivotamme ihmiset kaikkialta maailmasta tervetulleiksi kristillisille lehtimajanjuhlille Jerusalemiin

ICEJ:n Suomen osaston toiminnanjohtaja Kari O. Niemi

Kari O. Niemi, kasvatustieteiden maisteri, on ollut ICEJ:n vaikutuspiirissä jo usean vuoden ajan ja toimii tällä hetkellä Suomen osaston toiminnanjohtajana 1.8.2013 alkaen. Hän on tullut tunnetuksi lukiessaan Ikuisia kertomuksia Taivas TV7:llä.

Hallinnollisten vastuiden lisäksi Kari O. Niemi kiertää puhujana ICEJ:n ja seurakuntien yhteisissä tilaisuuksissa. Hänen sydämellään on innostaa koko Kristuksen ruumista, myös nuoria ja keski-ikäisiä, siunaamaan Israelia.

Kari O. Niemi on Sana Jerusalemista -lehden päätoimittaja ja vastaa myös samannimisestä viikoittaisesta radio-ohjelmasta Radio Deissä. Kotona Nokialla Kari-isän pitävät vauhdissa kouluikäiset pojat Joonatan ja Oliver.

TAPAHTUMAT

HERÄTYKSEN TULI -seurakunta täytti 2 vuotta!